kifisou 60

Studio 12

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

XOMATIANOY 11

ioaninon 3 KATO

AGN

EscortsClub

AdultClub

Diamon Spa

Iris Solomou 70

Kalirois 36

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Kassandras 4C

KALAMATA erotic

XANIA Eros

Studio 11

Bolos Xatziargyrh 15

Xalkida Erotica

Luna Rodos

Amazones

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Sabrina

Adriana

Nikol

Anna Maria

Stefania

Aimilia Barak

Princes

Tα Καλύτερα Σουβλάκια της Αθήνας!!!!

Started by Midenistis, March 25, 2014, 06:42:18 PM

0 Members and 1 Guest are viewing this topic.

kerveras

Quote from: colombianos on October 26, 2017, 08:45:21 PM
Φάγατε κάτι για την λιγούρα εεεε??? 291.gif
Έτσι, να λαδωσει λίγο αντερακι. Λιτά, φτωχά και τίμια

luke cage

Η ΕΕ εξετάζει την απαγόρευση του γύρου - Ποια ουσία ανιχνεύτηκε



Το ενδεχόμενο να απαγορεύσει τον γύρο και το ντονέρ  εξετάζει η ΕΕ, σύμφωνα με πληροφορίες που μετέδωσε ο ΣΚΑΙ

Ειδικότερα, το διαχρονικό και διάσημο σε όλο τον κόσμο σουβλάκι κινδυνεύει από μία διαπίστωση που έκαναν οι Πράσινοι.

Η ομάδα των Πρασίνων, μετά από ελέγχους, διαπίστωσε πως πολλές φορές στα κρέατα που προορίζονται για γύρο και ντονέρ υπάρχει φωσφορικό άλας, συστατικό το οποίο είναι επικίνδυνο για την υγεία όταν ψηθεί και ξαναζεσταθεί.

πηγη: http://www.economy365.gr/article/57143/i-ee-exetazei-tin-apagoreysi-toy-gyroy-poia-oysia-anihneytike

Longbowman

Καλά και για το κοκορέτσι τα ίδια λέγανε
Νομίζω μάλιστα ότι είναι ήδη απαγορευμένο   1232.gif
Έχω προλάβει Άννα Σέρβα με 20€ στο Διδύμου υπόγειο ! ΘΑ ΣΕΒΕΣΤΕ !!

sailormoon

#free_gyros: Το Τwitter τρελαίνεται με την απαγόρευση του γύρου -Ξεκάθαρη προσπάθεια βιγκανοποίησης της Ελλάδας



Ιδιαίτερη αναστάτωση προκάλεσε χθες η είδηση που μετέδωσε η Bild ότι η Ευρωπαϊκή Ενωση ετοιμάζεται να απαγορεύσει τον γύρο, εξαιτίας μια ουσίας, του φωσφορικού άλατος, η οποία είναι απαραίτητη σε ορισμένα παρασκευάσματα κρέατος με σούβλες.

Η Κομισιόν διέψευσε ότι πρόκειται να πράξει κάτι τέτοιο, ωστόσο η διάψευση δεν στάθηκε ικανή να καθησυχάσει τους χρήστες του Twitter η οποίοι εμφανίζονται πανέτοιμοι να αναλάβουν δράση σε περίπτωση που τελικά οι Βρυξέλλες προχωρήσουν σε απαγόρευση του γύρου. Απειλούν, ψάχνουν για τρόπους... αντίστασης και «παράνομης διακίνησης» και ήδη από τώρα ετοιμάζουν τα συνθηματικά τους.

http://www.iefimerida.gr/news/380285/freegyros-twitter-trelainetai-me-tin-apagoreysi-toy-gyroy-xekathari-prospatheia



dick may cum

Του Λευτέρη τα σουβλακια στη Σατωβριανδου παραειναι μικρά ενώ η τιμή τους ειναι παραπάνω απο τον μέσο όρο

illuminati

Τα κρέατα να ξέρετε ότι είναι απο ολλανδία , γαλλία και δανία.Οπότε το υλικό σε όλα τα σουβλατζίδικα είναι το ίδιο.

argiris4545

Γιώργος στην βεικου όλα τα λεφτά παλικάρια χαμός

pistole

Quote from: illuminati on March 06, 2018, 01:01:45 PM
Τα κρέατα να ξέρετε ότι είναι απο ολλανδία , γαλλία και δανία.Οπότε το υλικό σε όλα τα σουβλατζίδικα είναι το ίδιο.
Σωστος ο παιχτης

el mexicano

Quote from: illuminati on March 06, 2018, 01:01:45 PM
Τα κρέατα να ξέρετε ότι είναι απο ολλανδία , γαλλία και δανία.Οπότε το υλικό σε όλα τα σουβλατζίδικα είναι το ίδιο.
σκατά δλδ  :big-burp:

tasosanex

Quote from: bodos on March 06, 2018, 01:41:07 PM
επισης πολυ καλο σουβλακι το πιατσα καλαμακι στη νεα σμυρνη...ακριβο βεβαια αφου κοστιζει 2,5 ευρω..ομως με ενα σουβλακι δεν θες αλλο..και φυσικα ποιοτικο ....κατι που δυσκολα πλεον βρισκεις..

Πλατεια νεας σμυρνης κλασικο σουβλακι απο τα 80's ... Λευτέρης αλλα θες 3 να στανιαρεις

γιανης τουζας

απο το τζωνυς ο παρτουζας

luke cage

Το σουβλάκι στην Αθήνα έχει εξελιχθεί σε επιστήμη Χορτοφαγικό, γκουρμέ, ψαροφαγικό, ό,τι θες σε σουβλάκι υπάρχει στην Αθήνα



Σουβλάκι λέμε το χοιρινό κρέας περασμένο σε ξυλάκι, αλλιώς καλαμάκι, εξού και το «καλαμάκι» των Νότιων –οι Θεσσαλονικείς, όταν λένε «καλαμάκι», εννοούν το πλαστικό του φραπέ και των αναψυκτικών, αυτό που απαγορεύτηκε–, ή το τυλιχτό, δηλαδή κρέας-πίτα-ντομάτα-κρεμμύδι-τζατζίκι-μαϊντανό. Ή πίτα-κεμπάπ. Το βασικό κρέας για το σουβλάκι ήταν πάντα το χοιρινό (μικρά κομμάτια κρέατος ή γύρος), ενώ με τα χρόνια εμφανίστηκαν κοτόπουλο, μοσχάρι, προβατίνα, διάφορα κρέατα. Κάποιοι βάζουν μέχρι και φρυγαδέλι, λουκάνικο, κοκορέτσι και κοντοσούβλι. Ας πούμε ότι μέχρι εκεί το έδεσμα μπορεί να λέγεται σουβλάκι, αφού βασικό συστατικό του είναι το κρέας. Το σουβλάκι είναι διαχρονικό, πρέπει να είναι παραδοσιακό, να έχει κρέας που μυρίζει τσίκνα, και ακόμα κι αν το πειράξεις, πρέπει να το κάνεις σε τέτοιον βαθμό που να μη χάσει την αυθεντική του σύσταση. Από κει και πέρα, ο όρος περιγράφει μέχρι και το «παιδικό» (πίτα «με χωρίς κρεμμύδια και τζατζίκι», μόνο κρέας, ντομάτα και «πατατούλες») ενώ το «νηστίσιμο» ή «του αγρότη» ή «οικολογικό» ή «ορφανό» δεν θεωρείται σουβλάκι, γιατί δεν περιέχει κρέας (περιέχει όλα τα υπόλοιπα υλικά πλην του κρέατος).

Στη συνέχεια, το σουβλάκι έγινε «απομίμηση» ή «πατσαρδέ», δηλαδή ό,τι να 'ναι τυλιγμένο σε πίτα – μόνο που η πίτα δεν κάνει το σουβλάκι. Φτάσαμε στο σημείο να υπάρχει σουβλάκι με μανιτάρια, σουβλάκι με χαλούμι, με ψητές μελιτζάνες και φαλάφελ, με κολοκυθάκι και φέτα, με γύρο σολομού και καπνιστή πέστροφα – όλα αυτά είναι ok, αλλά δεν είναι ακριβώς σουβλάκια. Είναι τυλιχτά με σος, vegan food, vegetarian, μοντέρνα, που συμβαδίζουν με τους κανόνες της πολιτικής ορθότητας της εποχής, πάντως σουβλάκια δεν είναι. Δεν ξέρω πόσο μπορεί να εξελιχθεί το σουβλάκι, ελπίζω καθόλου, αλλά κάθε εποχή προσθέτει κάτι που καταστρέφει την αρχική συνταγή (η δεκαετία του '80 πρόσθεσε την τηγανητή πατάτα, τα '90s τις κέτσαπ-μαγιονέζα-μουστάρδα και το κοτομπέικον). Σήμερα το σουβλάκι έχει γίνει πιο «κουλτουριάρικο», με εξευγενισμένα τα αρχικά υλικά (καθόλου λάδι στην πίτα, κρέας χωρίς λίπος, ελαφρύ τζατζίκι, κρεμμύδια ξεπλυμένα με νερό, έξτρα light σος, καθόλου αλάτι), θυμίζοντας περισσότερο φαγητό νοσοκομείου. Το σουβλάκι είναι διαχρονικό, πρέπει να είναι παραδοσιακό, να έχει κρέας που μυρίζει τσίκνα, και ακόμα κι αν το πειράξεις, πρέπει να το κάνεις σε τέτοιον βαθμό που να μη χάσει την αυθεντική του σύσταση. Ευτυχώς, ακόμα και στις πιο updated και χίπστερ μορφές του υπάρχει ακόμα σε αξιοπρεπείς εκδοχές στην Αθήνα. Τελευταίο trend είναι το σουβλάκι προβατίνας του Hoocut. Πηγή: www.lifo.gr


Dragoste

Τα τυλιχτά του είναι πολύ μικρά αρκετά ακριβά αλλά είναι πολύ νόστιμα.Αυτό με την προβατίνα ειδικά τα σπάει.
http://www.fnl-guide.com/gr/el/restaurant-news/news-hoocut/

GOLF


Brilsou 36

Brilsiou 36A

Your Angel

GreeceVIP Escorts

KONLEOS 92A

KONLEOS 92

Bourbaxi19

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

oasis sinopis 29

BODY MASSAGE

Sygroy 108

Laoura IND

PASSION

Dreams

Athens Escorts

Sweet Escape

Athens Spa

Marnis 28

Kassandras 4B isogeio

KONLEOS 166A

Silver Spa

Barbora Begas 6

iasonos 2a

Anna Bergas 6

Τροφωνίου 13 όροφος

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Moyseos 3a BOLOS

Studio 3 XANIA

Studio VIP HRAKLEIO

Penny IND

Maria IND

Agni Massage

Marina IND

MEDUSA

FRANTZI 2