kifisou 60

Studio 12

Glamour

GDE

Brilisoy 46

Trigeta 3

Kifisou 30

Hlia Hliou 82

KONLEOS 132

XOMATIANOY 11

ioaninon 3 KATO

AGN

EscortsClub

AdultClub

Diamon Spa

Iris Solomou 70

Kalirois 36

ioaninon 3 OROFOS

Agyras 12

Agyras 9

Sensuality

Kassandras 4C

KALAMATA erotic

XANIA Eros

Studio 11

Bolos Xatziargyrh 15

Xalkida Erotica

Luna Rodos

Amazones

STUDIO 4 ΚΑΛΑΜΑΤΑ

Sabrina

Adriana

Nikol

Anna Maria

Stefania

Aimilia Barak

Princes

Ομαδικές απολύσεις κατά παραγγελία του Δ.Ν.Τ. !

Started by Altec, April 23, 2010, 12:56:24 PM

0 Members and 3 Guests are viewing this topic.

vothros

Quote from: "Jules_Jordan"να μαθι οποσ ο Βεσπουκγηοσ.
αντι κολομπινα αμερικανα.....
ιμε ιδιοσ ο ριτσαρτ μπιρ

daniel

Quote from: "talos43"θα μας σκίσουν τον πάτο........ pnsd  pnsd  pnsd  pnsd

κουράγιο νάχουμε για 3 χρόνια να αντέξουμε.......
Θαθελεs ε?????????????  Νομιζειs, οτι με 3 χρονια παραπανω καθαρισεs??????????
Με μια στρογγυλοποιηση +3 χρονων ολα καλα?????..........δε βαριεσαι.....μου κοστισε 3 χρονακια παραπανω αλλα σπατσαραμε????............Με 50 χρονια αδιακοπηs δουλειαs θα μπορεσειs να παρειs την σημερινη συνταξη, που τοτε θα ισουται με οσα θα δινειs στη ΔΕΗ........Εχει να παιξει τασακι στο Συνταγμα που θα παει συννεφο..............""Δεν εχω τα ματακια μου , καλε..........Αοοοοοοματτοs""" :ugly_tocktock:  :ugly_tocktock:  :ugly_tocktock:
Κοπιτσολογοs μονοs  ......ψαχνει

Altec

Ερχονται δυσκολες ωρες... O0  O0
Πρεπει να φανε αγγουρι και αρκετοι νεοπλουτοι που γινανε μαγκες στην καμπουρα μας  ~03
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

daniel

Quote from: "Altec"Ερχονται δυσκολες ωρες... O0  O0
Πρεπει να φανε αγγουρι και αρκετοι νεοπλουτοι που γινανε μαγκες στην καμπουρα μας  ~03
Στ αληθεια πιστευειs οτι θα τιμωρηθουν??????????? Μεχρι τωρα δεν εχω δει κανεναν να μπαινει φυλακη εκτοs απο κατι φουκαραδεs.........Ο Γιαννηs Αγιαννηs μπηκε φυλακη για ενα καρβελι ψωμι,  αυτοι για ποσουs ....φουρνουs ψωμια πρεπει να μπουνε μεσα??????????
Κοπιτσολογοs μονοs  ......ψαχνει

Altec

Αν ειναι μαγκες αυτοι του ΔΝΤ, θα βαλουν κωλοδαχτυλο σε αυτους που τα ετρωγαν.Να δουμε τωρα που αλλοι θα κανουν κουμαντο στα οικονομικα μας να θα μπορουν να ξαναφανε οπως ετρωγαν  ~03
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Altec

Στον αέρα οι λεπτομέρειες του σχεδίου

Τελευταία ενημέρωση: 23.04.2010 | 18:27
Πρώτη δημοσίευση: 23.04.2010 | 15:31
Τι μας περιμένει με την ενεργοποίηση του μηχανισμού στήριξης
Η επιστολή για ενεργοποίηση του μηχανισμού
Ολο το παρασκήνιο πριν το δραματικό διάγγελμα
- 'Αγνωστο ακόμα πότε θα ενεργοποιηθεί ο μηχανισμός
- Ασαφείς οι τελικοί όροι που θα ζητηθούν
- Δηλώσεις Μέρκελ για εσωτερική κατανάλωση
- Δεν ηρέμησαν οι αγορές
- Θύελλα αντιδράσεων από την αντιπολίτευση – ΣΥΝΕΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΗ Ελλάδα προσφεύγει σε έναν μηχανισμό που ναι μεν συμφωνήθηκε στην Σύνοδο Κορυφής της 25ης Μαρτίου αλλά ένα μήνα μετά οι λεπτομέρειες αυτού του μηχανισμού παραμένουν άγνωστες.

Κανείς δεν γνωρίζει ακόμα, παρά την σπουδή της ΚΟΜΙΣΙΟΝ και της ΕΚΤ να δηλώσουν έτοιμες, τι ακριβώς και πότε θα εφαρμοσθεί για να ανοίξει η κάνουλα της βοήθειας και να πάρει ανάσα η Ελλάδα.

Η Μέρκελ για τους δικούς της εσωτερικούς λόγους και τις επερχόμενες εκλογές δηλώνει οτι ο μηχανισμός στήριξης της Ελλάδας θα ενεργοποιηθεί μόνο αν απειληθεί "η σταθερότητα του ευρώ στο σύνολό του" και εάν η Αθήνα παρουσιάσει ένα "αξιόπιστο οικονομικό πρόγραμμα".

Εμφανίζεται μάλιστα να θέτει όρους, την ώρα που οι υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες θεωρούν την παροχή των δανείων στην Ελλάδα τετελεσμένο γεγονός.

"Όταν παρουσιαστεί ένα (οικονομικό) σχέδιο η Ευρωπαϊκή Επιτροπή, η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το ΔΝΤ θα πρέπει να καθορίσουν αν βρισκόμαστε σε μία κατάσταση όπου η σταθερότητα του ευρώ στο σύνολό του επιβάλλει να προσφέρουμε βοήθεια στην Ελλάδα", δήλωσε η Μέρκελ.

Τα ίδια επανέλαβε και σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον έλληνα πρωθυπουργό αμέσως μετά το διάγγελμά του από το Καστελόριζο.

Με ένα μακροσκελές διάγγελμα , ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε την προσφυγή της Ελλάδας στον μηχανισμό στήριξης.

«Κληρονομήσαμε ένα σκάφος έτοιμο να βυθιστεί, μια χώρα χωρίς κύρος και αξιοπιστία που είχε χάσει το σεβασμό ακόμα και των εταίρων της», είπε στο διάγγελμά του ο Γιώργος Παπανδρέου και χαρακτήρισε εθνική και επιτακτική ανάγκη την ενεργοποίηση του μηχανισμού.

Οι πρώτες ενέργειες από πλευράς της ελληνικής κυβέρνησης έχουν γίνει. Η επιστολές του Γιώργου Παπακωνσταντίνου προς το ΔΝΤ, το Eurogroup, την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα απεστάλησαν και η ελληνική πλευρά ενημερώνει πως ζητά την ενεργοποίηση του μηχανισμού. Το Σάββατο ο υπουργός Οικονομικών μεταβαίνει στην Ουάσινγκτον για να έχει τις τελικές επαφές με τα στελέχη του Ταμείου, ενώ θα συναντηθεί, επίσης, με ομολόγους του της Ε.Ε., τον Ολι Ρεν, καθώς επίσης και με υπουργούς Οικονομικών της Ρωσίας, της Κίνας και της Ινδίας.

Το ποσό που θα πάρει η χώρα μας θα είναι 30 δισ. για το 2010 και συνολικά 90 δισ. σε διάστημα τριετίας. Το επιτόκιο θα είναι περίπου 5%. «Βάλαμε μπροστά τη διαδικασία», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών, προσθέτοντας ότι δεν υπάρχει άμεση ανάγκη δανεισμού. Ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου, πάντως, στις δηλώσεις του τόνισε πως ακόμη είναι νωρίς για να μιλήσουμε για νούμερα.

Από πλευράς οικονομικού επιτελείου τονίζεται ότι δεν έχει γίνει μέχρι στιγμής κανένας λόγος για πρόσθετα μέτρα. Αν όμως οι στόχοι που έχουν τεθεί από το Πρόγραμμα Σταθερότητας και Ανάπτυξης, δεν αποκλείεται να μας επιβληθεί η λήψη νέων μέτρων. Αλλά θέματα που είναι ακόμη ανοιχτά, όπως το ασφαλιστικό και το εργασιακό θα πληγούν βάναυσα. Δείτε τι μας περιμένει.

Την ίδια στιγμή, ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου ξεκαθάρισε ότι η Ελλάδα δεν πρόκειται να επαναδιαπραγματευθεί το χρέος της. Σύμφωνα με τον υπουργό Οικονομικών, η τριμερής συμφωνία Ελλάδας-Ε.Ε.-ΔΝΤ είναι ένα σαφές μήνυμα προς τις αγορές, ένα δίχτυ ασφαλείας, όπως τη χαρακτήρισε. «Θα δανειστούμε ξανά από τις αγορές όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν», είπε και διευκρίνισε πως δε θα υπάρξει κανένα πρόβλημα δανεισμού της χώρας.

Ο κ. Παπακωνσταντίνου είχε ήδη συνομιλίες με τον αρμόδιο κοινοτικό Επίτροπο, Όλι Ρεν, τον πρόεδρο του Eurogroup, Ζαν Κλοντ Γιούνκερ και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Λουκά Παπαδήμο.

Η είδηση της προσφυγής της Ελλάδας στο ΔΝΤ έκανε το γύρο του κόσμου μέσω των διεθνών ΜΜΕ, ενώ στην Ελλάδα προκάλεσε τις έντονες αντιδράσεις των κομμάτων της αντιπολίτευσης, με τον πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνη Σαμαρά να κατηγορεί την κυβέρνηση πως έβαλε τη χώρα στον ασφυκτικό κλοιό του ΔΝΤ.

Στο άκουσμα της προσφυγής οι αγορές φάνηκαν να ενθουσιάζονται και να ηρεμούν, ωστόσο την αγοραστική μανία ακολούθησε το αίσθημα της επόμενης μέρας που σημαίνει σκληρά μέτρα και έτσι τόσο το ΧΑ όσο και τα spread παρουσίασαν μια εικόνα προ διαγγέλματος


newsit.gr
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Altec

'Αμεση ήταν η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στην απόφαση της κυβέρνησης να προσφύγει στο μηχανισμό στήριξης.Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε ο πρόεδρος της ΝΔ, Αντώνης Σαμαράς λέγοντας οτι όταν η ΝΔ γίνει κυβέρνηση θα βγάλει την χώρα από τον ασφυκτικό κλοιό του ΔΝΤ.

«Συνέβη τελικά εκείνο που δεν έπρεπε:  Αιφνιδιασμένος και χωρίς κανένα σχέδιο για το αύριο, ο κ. Παπανδρέου προσπάθησε να μεταθέσει σε άλλους τις δικές του ευθύνες και δεν αναφέρθηκε ούτε μια φορά στο προσωπικό του "κατόρθωμα", που λέγεται οικονομική εξάρτηση του τόπου μας από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, τόνισε ο κ. Σαμαράς και πρόσθεσε:  

"Όμως, ας γνωρίζει ο Ελληνικός λαός, ότι, όπως έγκαιρα προτείναμε άλλο μίγμα οικονομικής πολιτικής για την κρίση, έτσι και τώρα, θα προωθήσουμε λύσεις και πολιτικές που θα βγάλουν μιαν ώρα αρχύτερα την Ελλάδα από τον ασφυκτικό έλεγχο του Δ.Ν.Τ.".


Αλογοσκουφη...γαμω το Χαρβαντ σου ΓΑΜΩ  pnsd  pnsd
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Altec

ΚΚΕ: Θέλουν να εξυπηρετήσουν τα συμφέροντα της πλουτοκρατίας

Η απόφαση της κυβέρνησης να προσφύγει στο μηχανισμό δανειοδότησης ΕΕ-ΔΝΤ αποτελεί επιλογή συμμαχίας με σκοπό να εξυπηρετηθούν τα μακροπρόθεσμα συμφέροντα της ελληνικής πλουτοκρατίας, για να έχει η κυβέρνηση ισχυρά στηρίγματα, προκειμένου να επιβάλει και νέα άγρια μέτρα σε βάρος του λαού. Ήταν εδώ και καιρό προσχεδιασμένη, τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΚΚΕ.
 
Καλα..εσεις στον κοσμο σας
 
Καρατζαφέρης: Να αποφύγουμε τις εξαλλότητες

"Πικρό δώρο" την ημέρα της ονομαστικής εορτής του πρωθυπουργού και "ήττα" της χώρας μας, χαρακτήρισε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης την ανακοίνωση του Γιώργου Α. Παπανδρέου για την προσφυγή της Ελλάδος στο μηχανισμό στήριξης της ελληνικής οικονομίας.
Ο κ. Καρατζαφέρης συνέστησε αυτοσυγκράτηση και αποφυγή εξαλοτήτων όπως είπε, ενώ αναρωτήθηκε γιατί έκανε αυτή την ανακοίνωση ο κ. Παπανδρέου από το Καστελόριζο.

Εσενα σε γραφουμε στα παπαρια μας οτι και να λες

Τσίπρας: Μας έφεραν στον χείλος του γκρεμού

" H κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός, αφού έξι μήνες τώρα έκαναν ακριβώς ό,τι δεν έπρεπε να κάνουν και μας έφεραν στο χείλος του γκρεμού, με τη σημερινή τους απόφαση μας σπρώχνουν στην άβυσσο του ΔΝΤ", δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας.
Ζήτησε την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την άμεση έξοδο από τον μηχανισμό του ΔΝΤ.
 

Εσενα ποιος σε εφερε στο χειλος του γκρεμου ρε μαλακιστιρι...αφου δεν σου δινει και κανενας σημασια οταν μιλας  #@je
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Altec

ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ?  O0

[youtube:1xfrbztv]jKo0SSfaMuQ[/youtube:1xfrbztv]
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Altec

Οδηγός επιβίωσης για την «επόμενη ημέρα>>

Ειδικούς χειρισμούς και εξειδικευμένες επιλογές απαιτεί η νέα περίοδος, στην οποία εισήλθε η χώρα μας από το μεσημέρι, και μαζί της όσοι κατοικούν, εργάζονται, ελπίζουν και ονειρεύονται μέσα σε αυτή.

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο είναι εδώ και τα πάντα αλλάζουν γύρω μας.

Βεβαίως, η παρουσία του ΔΝΤ μέσω του μηχανισμού στήριξης δεν έχει μόνο αρνητικά. Οι καταθέσεις για παράδειγμα κινδυνεύουν πολύ λιγότερο απ' όσο μέχρι χθες. Ασφαλώς, εάν συνεχιστεί η υποτίμηση του ευρώ έναντι του δολαρίου, θα καταγραφούν μεσοπρόθεσμα απώλειες στο αποταμιευτικό μέγεθος των Ελλήνων. Για τον λόγο αυτό δεν θα ήταν λανθασμένη κίνηση να μετατρέψει κανείς μέρος των καταθέσεών του σε δολάρια, ώστε όποιες απώλειες υποστεί το ευρώ να τις ισοσταθμίσει με την άνοδο του δολαρίου. Μάλλον χαμένοι είναι, από την άλλη πλευρά ,όσοι έσπευσαν να βγάλουν τα χρήματά τους στο εξωτερικό, καθώς θα πρέπει να θεωρούν σίγουρο ότι θα δυσκολευθούν να τα ξαναφέρουν στη χώρα, εάν και όταν τα χρειαστούν.

Η γενική και πλέον αποτελεσματική συμβουλή -τουλάχιστον μέχρι να ανακοινωθούν τα μέτρα που θα απαιτήσει το ΔΝΤ για το 2011 και το 2012- είναι αυτό που «θανατώνει» και τις πιο υγιείς οικονομίες. Το πρώτο και ίσως το μοναδικό μέτρο που μπορεί να λάβει ο μέσος Έλληνας είναι να σταματήσει να καταναλώνει άμεσα και αποφασιστικά. Με δεδομένη την αλλαγή στις εργασιακές σχέσεις στον δημόσιο αλλά και τον ιδιωτικό τομέα, εφόσον κάποιος έχει εργασία και αμείβεται ικανοποιητικά καλό είναι να αποταμιεύει όσο το δυνατόν μεγαλύτερο μέρος του εισοδήματός του. Με τον τρόπο αυτό «αγοράζει χρόνο» από την ενδεχόμενη περίοδο, κατά την οποία ίσως βρεθεί σε πραγματικά δύσκολη θέση, χωρίς δουλειά, με υψηλότατη ανεργία γύρω του, ενώ θα πρέπει να συνεχίσει να συντηρεί εαυτόν και μέλη της οικογενείας του.

Τώρα, αλλά και την αμέσως επόμενη περίοδο, «κακή ιδέα» φαίνεται ότι είναι η αγορά ακινήτου, ιδιαίτερα μεγάλου σπιτιού. Διότι η κίνηση αυτή θα μειώσει δραστικά την ρευστότητα του αγοραστή (ή αντίστοιχα τον δανεισμό του), κι επιπλέον, αφού οι τιμές αναμένεται να ακολουθήσουν πτωτική τροχιά κατά τα επόμενα χρόνια, αυτός δεν θα διαθέτει ρευστότητα την περίοδο εμφάνισης των πραγματικά ουσιαστικών «ευκαιριών».

Αντιθέτως, κάποιο πλεονάζον ακίνητο θα πρέπει να πουληθεί όσο το δυνατόν πιο σύντομα, ώστε να μειωθεί η δανεισμός, εάν υπάρχει, ή να αυξηθεί η ρευστότητα, που θα χρειαστεί οπωσδήποτε τους επόμενους μήνες (ίσως και χρόνια). Στην ίδια κατεύθυνση και λογική, καλό θα ήταν κινητά περιουσιακά στοιχεία, όπως αυτοκίνητα, σκάφη αναψυχής και περιττός μηχανολογικός εξοπλισμός να επιχειρηθεί τώρα -πριν το καλοκαίρι, εάν είναι δυνατόν- να εκποιηθούν, ώστε να μειωθούν τα βάρη και να αυξηθεί η ρευστότητα.

Αυτοί που κυριολεκτικά «τρίβουν τα χέρια» τους είναι οι αγρότες, οι οποίοι, με δεδομένη την παραγωγική τους βάση, μάλλον μπορούν να αισιοδοξούν ότι θα διαβούν την κρίση ευκολότερα, ενώ δεν αποκλείεται να βγουν και σχετικά κερδισμένοι.

Η αστάθεια που θα προκληθεί στην αγορά θα δημιουργήσει και ευκαιρίες, που όποιος κάνει τη σωστή πρόβλεψη και βεβαίως έχει και ένα σχετικό κεφάλαιο θα μπορούσε να τις μετατρέψει σε σημαντικό κέρδος.

Σε κάθε περίπτωση, καλόν είναι να κρατά ο καθένας ένα μικρό ποσό στο σπίτι του, άμεσα διαθέσιμο, με το οποίο θα μπορεί να αντιμετωπίσει τις βασικές ανάγκες ενός ή δύο μηνών, στην περίπτωση που η κατάσταση επιδεινωθεί πέραν των προβλέψεων.

Γενικώς, η περίοδος που ξεκίνησε από το μεσημέρι της Παρασκευής θα χαρακτηρισθεί από ανασφάλεια, αναμονή για τα χειρότερα και απώλειες τόσο στο εισόδημα όσο και στις εργασιακές σχέσεις, την επιχειρηματική δράση και, βεβαίως, το επίπεδο ζωής της μέσης ελληνικής οικογένειας.

Η περιοριστική πολιτική που θα αναγκαστεί η χώρα να ακολουθήσει δεν θα έχει καμία σχέση με αυτή που γνωρίσαμε έως σήμερα, και δεν θα πρέπει να θεωρείται απίθανο το σύστημα των κοινωνικών παροχών -ακόμη και των αυτονόητων, όπως εκείνων της Υγείας- να αναστείλει το μεγαλύτερο μέρος της δράσης του επί μακρόν.

zougla.gr
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Cheyenne

[youtube:3171fe5d]OOU-aSBhmDw[/youtube:3171fe5d]
Too old to rock n' roll,  Too young to die.....

Ειμαι ενας αγνός και μονος στουντιάκιας....

O λεφτάς ειναι μπατίρης αμα είναι κακομοίρης......

Έμαθα πως ο άνθρωπος δικαιούται να κοιτά τον άλλον από ψηλά,
μόνο όταν πρέπει να τον βοηθήσει να σηκωθεί.

Altec

ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΝΤ; ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ;; ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΜΒΕΙ; ΠΩΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ;;

"Σε τριπλή επιτήρηση μπαίνει τελικά η Ελλάδα, μετά την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής να «βοηθήσει» τη χώρα. Εκτός από την ίδια την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, τον έλεγχο θα έχει η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ).

Οι τρεις οργανισμοί θα ελέγχουν κατά πόσο η κυβέρνηση εφαρμόζει τα μέτρα λιτότητας που έχει εξαγγείλει, και θα πιέζουν για περισσότερα. Ο Γιώργος Παπανδρέου όταν ρωτήθηκε γιατί δεν αρκούν οι ευρωπαίοι επιτηρητές και χρειάζεται και το ΔΝΤ έδωσε την εξής... απάντηση: «Σε παρόμοιες κρίσεις το ΔΝΤ έχει δείξει τεχνογνωσία, εκτός ευρωζώνης, την οποία δεν έχει η ευρωζώνη σε παρόμοιες κρίσεις. Είναι σημαντική αυτή η τεχνογνωσία, όπως το να βοηθήσει πχ. στις διοικητικές αλλαγές, ώστε να έχουμε διαφανή και αποτελεσματική λειτουργία του προϋπολογισμού. Είμαστε πρόθυμοι και θα είναι χρήσιμη η συνεργασία μας με το ΔΝΤ».

"Τεχνογνωσία" για κέρδη από τη φτώχεια
Μπορεί να θέλουν να μας κοροϊδέψουν, μπορεί και να θέλουν να κοροϊδέψουν και τους εαυτούς τους. Αν ίσχυαν αυτά που λένε, τότε γιατί ως τώρα έκαναν το παν για να μην μπει η χώρα στην επιτήρηση του ΔΝΤ; Και γιατί το ΔΝΤ από τη μεριά του πανηγυρίζει που θα του δοθεί η ευκαιρία να «βοηθήσει» την ελληνική οικονομία; Προφανώς γιατί το ΔΝΤ είναι ακριβώς το αντίθετο από φιλανθρωπικό ίδρυμα. Αν έχει μια «τεχνογνωσία» το ΔΝΤ είναι να γδέρνει ανθρώπους, να εξαθλιώνει πληθυσμούς και να διαλύει οικονομίες.

Το ΔΝΤ ιδρύθηκε το 1944, καθώς τελείωνε ο Β΄ Παγκόσμιος Πόλεμος με στόχο να ελέγχει την τήρηση της ελεύθερης αγοράς στο «δυτικό» μισό του πλανήτη και να εξασφαλίζει ότι η παγκόσμια οικονομία κινείται προς όφελος των πλούσιων και των ισχυρών. Δίδυμη αδερφή του είναι η Παγκόσμια Τράπεζα που δανείζει είτε για έργα ανάπτυξης, είτε για τις «διαρθωτικές αλλαγές» που προτείνει το ΔΝΤ.

Αντίθετα ακόμη και από οργανισμούς όπως ο ΟΗΕ ή η Ευρωπαϊκή Ενωση, το ΔΝΤ δεν λειτουργεί στη βάση της «ισοτιμίας» των κρατών-μελών. Κάθε χώρα έχει ψήφους ανάλογα με το μέγεθος της οικονομίας της.

Αγορά
Δεν υπάρχουν ούτε καν δημοκρατικά προσχήματα. Οι εννέα ισχυρότερες χώρες συγκεντρώνουν το 50% των ψήφων. Οι 150 φτωχότερες συγκεντρώνουν όλες μαζί περίπου 25%. Στις πολύ σημαντικές αποφάσεις χρειάζεται πλειοψηφία 85%. Οι ΗΠΑ είναι η μόνη χώρα που έχει πάνω από 15% των ψήφων και έτσι γίνεται και η μόνη χώρα που έχει πρακτικά δικαίωμα βέτο.

Ομως, πέρα από το πώς παίρνονται οι αποφάσεις, η εμπειρία είναι πικρή για το πού οδήγησαν αυτές οι αποφάσεις. Μια ματιά στην χτυπημένη από το σεισμό Αϊτή είναι αρκετή. Το 2003 η Αϊτή πλήρωσε 57 εκατομμύρια δολάρια για τόκους προς το ΔΝΤ, ενώ η ξένη «βοήθεια» προς τη χώρα ήταν 39 εκατομμύρια. Ανάμεσα στην «τεχνογνωσία» που είχε προσφέρει το ΔΝΤ στη χώρα ήταν ότι το 1995 την εξανάγκασε να μειώσει τους δασμούς στο ρύζι, από 35% σε 3%. Ετσι, μια χώρα που ως τότε έκανε εξαγωγές ρυζιού, έφτασε μέσα σε 10 χρόνια να εισάγει τρία στα τέσσερα κιλά ρύζι από το εξωτερικό, κυρίως από τις ΗΠΑ.

Η άλλη συμβουλή-εντολή του ΔΝΤ προς την Αϊτή ήταν να παγώσει τους μισθούς στους δημόσιους υπάλληλους. Τώρα, μετά το σεισμό, το ΔΝΤ ξανάρχεται «γενναιόδωρα» να δανείσει την Αϊτή, πάντα με όρους και εκβιασμούς.

Πακέτο βοήθεια-εκβιασμοί
Οι χώρες της Αφρικής υπέστησαν αντίστοιχες μαγικές συνταγές που θα τις έβαζαν υποτίθεται στο δρόμο της ανάπτυξης. Σήμερα το AIDS σκοτώνει περισσότερους ανθρώπους από όσους οι πόλεμοι στην Αφρική και η βασική ευθύνη γι΄αυτό το έγκλημα ανήκει στο ΔΝΤ.

Αναγκάζοντας τις κυβερνήσεις να βάλουν ως προτεραιότητα την αποπληρωμή του χρέους, εκατομμύρια περισσότεροι άνθρωποι καταδικάζονταν στη φτώχεια, ενώ οι υποδομές υγείας αφήνονταν να διαλυθούν, αφού δεν έβγαζαν άμεσα κέρδη που θα κατέληγαν στους τραπεζίτες. Η βοήθεια σε όλες τις περιπτώσεις πήγαινε πακέτο με εκβιασμούς για αγορές όπλων αλλά και άλλων προϊόντων από συγκεκριμένες εταιρίες - φίλες του ΔΝΤ. Μια έρευνα είχε δείξει ότι οι χώρες που δαπανούν πολλά σε εξοπλισμούς έπαιρναν κατά μέσο όρο δυόμισυ φορές μεγαλύτερη ενίσχυση."
imerisia.gr
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Altec

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΔΝΤ

[youtube:lx9sk0bm]4PhTrQx8Nh4[/youtube:lx9sk0bm]
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Altec

Περικοπές και στον ιδιωτικό τομέα ζητεί το ΔΝΤ

 
Από το Σεπτέμβριο και όχι από το Νοέμβριο όπως είχε αρχικά ανακοινωθεί θα ισχύσει η παρακράτηση στις συντάξεις άνω των 1.400 ευρώ δήλωσε ο υπουργός Εργασίας Αν. Λοβέρδος μιλώντας στο κεντρικό δελτίο του Alter. O υπουργός παραδέχτηκε ότι το ΔΝΤ ζητεί περικοπή του 14ου μισθού στον ιδιωτικό τομέα, ωστόσο σημείωσε ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να το δεχτεί.

Ο κ. Λοβέρδος δήλωσε ότι η απόφαση για την προσφυγή γίνεται ώστε να εξασφαλιστεί η "επιβίωση της χώρας", ενώ - ερωτηθείς για τις ελληνικές "κόκκινες γραμμές" στη διαπραγμάτευση - , δήλωσε ότι αν και η Ελλάδα βρίσκεται σε αδύναμη θέση, εντούτοις... διαπραγματεύεται.

Στο πλαίσιο των διαπραγματεύσεων ανέφερε ότι η παρακράτηση στις συντάξεις ύψους άνω των 1.400 ευρώ, θα ξεκινήσει από το Σεπτέμβριο και όχι από το Νοέμβριο που ήταν η αρχική πρόβλεψη. Η κράτηση όπως είπε, θα γίνεται κλιμακωτά κατά 5%, 7% και 9%.

Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι στο "τραπέζι" βρίσκονται και οι περικοπές στον ιδιωτικό τομέα - με αιχμή τον 14ο μισθό - ωστόσο δήλωσε ότι το υπουργείο Εργασίας δεν μπορεί να δεχτεί τέτοια προοπτική, καθώς θα προκύψουν μεγάλες απώλειες στα ασφαλιστικά ταμεία. Στο "τραπέζι" βρίσκονται όπως δήλωσε και νομικές αλλαγές στο καθεστώς απολύσεων και στις συλλογικές διαπραγματεύσεις, ωστόσο - όπως είπε - το υπουργείο συζητά στη βάση των κανόνων της ΕΕ.


απo TreloKouneli
Άνθρωπο που έχει πολεμήσει με τον εαυτό του να τον φοβάσαι ...

Πουτανγαμών Β'

Λεφτά υπάρχουν έλεγε ο πρωθυπουργός
Σάν ἕτοιμος ἀπό καιρό, σά θαρραλέος,
ἀποχαιρέτα την, τήν Ἀλεξάνδρεια πού φεύγει

Brilsou 36

Brilsiou 36A

Your Angel

GreeceVIP Escorts

KONLEOS 92A

KONLEOS 92

Bourbaxi19

ioanninon 5

Lelas karagiani 35

oasis sinopis 29

BODY MASSAGE

Sygroy 108

Laoura IND

PASSION

Dreams

Athens Escorts

Sweet Escape

Athens Spa

Marnis 28

Kassandras 4B isogeio

KONLEOS 166A

Silver Spa

Barbora Begas 6

iasonos 2a

Anna Bergas 6

Τροφωνίου 13 όροφος

STAR Sparti

Hot Studio Lamia

Moyseos 3a BOLOS

Studio 3 XANIA

Studio VIP HRAKLEIO

Penny IND

Maria IND

Agni Massage

Marina IND

MEDUSA

FRANTZI 2